Upute za izradu završnog rada

Dragi učenici! Izrađene su nove upute za izradu završnog rada pa vas molimo da ih preuzmete ovdje. Isto tako, izrađen je i predložak za novu naslovnu stranicu čime vam je značajno olakšan posao. Želimo vam puno uspjeha pri izradi završnog rada!

Profesori prometne grupe predmeta Prve srednje škole Beli Manastir su u okviru IPA projekta „Eko vožnja je zakon“ između 11.09.2013.g. i 15.09.2013. bili na studijskom putovanju u Austriju i Njemačku. Na putovanju su sudjelovali i profesori prometne grupe predmeta iz Čakovca, Varaždina i Zagreba. Cilj putovanja je upoznavanje s provođenjem treninga sigurne i eko vožnje, te posjet IAA auto sajmu automobila u Frankfurtu. 
 
U Austriji su posjećena 3 trening centra (ARBO Ludersdorf, OAMTC Teesdorf i Driving Camp Packfurth). Tijekom polaganja vozačkog ispita, u Austriji svi vozači 1. godine moraju proći trening sigurne vožnje. Upravo na 3. posjećena centra najveći broj vozača u Austriji usavrši svoju vozačku vještinu kako bi bili sigurniji i ekološki osvješteniji vozači.
 
U Njemačkoj je posjećen Internacionalni sajam automobila IAA  u Frankfurthu, najveći sajam automobila na svijetu. Ove godine je preko 1000 izlagača iz 32 zemlje svijeta predstavilo najnovija dostignuća. Centralno mjesto na sajmu su imali hibridni  i električni motori te manji automobili.
 

ISE projekt

 

MZO 

mzo

ASOO 

ASOO2 

Portal za učenje Nikola Tesla

CARNet

e-skole-b

Postani student

postani student

ncvvo1  

Portal za škole

Portal za skole

Časopis

  

 čas-5

naslovnica bit 2021-4

 naslovnica2020-Bit.jpg 

naslovnica2.jpg

 

Joomla templates by Joomlashine