Upute za izradu završnog rada

Dragi učenici! Izrađene su nove upute za izradu završnog rada pa vas molimo da ih preuzmete ovdje. Isto tako, izrađen je i predložak za novu naslovnu stranicu čime vam je značajno olakšan posao. Želimo vam puno uspjeha pri izradi završnog rada!

sl1U našoj se školi, već tradicionalno, od 15. listopada do 15. studenoga, obilježava Mjesec hrvatske knjige, manifestacija čija je ovogodišnja tema "Ajmo HRVATI se s knjigom". Osim što raznim projektima i aktivnostima obilježavamo Godinu čitanja, uključili smo se, 23. listopada, u virtualni maraton čitanja "Minuta za čitanje" u organizaciji Hrvatskog čitateljskog društva.

 Cilj ove online akcije je poticanje pismenosti i čitanja iz užitka. Dakle, uključivanjem u navedenu akciju čitali smo naglas, našim slušateljima, djela hrvatskih autora. Bilo nam je izrazito zanimljivo i edukativno, a posebno bismo se zahvalili našoj knjižničarki Kristini Vinojčić Tota koja nam je pripremila prostor knjižnice za snimanje i pomogla svojim savjetima. Tekstove su, pod mentorstvom profesorice Mirne Glavan Grbeš, čitale učenice drugog razreda zanimanja vozač/ica Dragana Dorić (Mirko Hunjadi, Putopis) i Jovana Šafarić (Ivana Brlić-Mažuranić, Regoč) te Ivan Miličević (Dragutin Tadijanović, Na grobu prijatelja), maturant zanimanja CNC-operater.

Autor: Mirna Glavan Grbeš

sl3  sl4

 

sl2

ISE projekt

 

MZO 

mzo

ASOO 

ASOO2 

Portal za učenje Nikola Tesla

CARNet

e-skole-b

Postani student

postani student

ncvvo1  

Portal za škole

Portal za skole

Časopis

  

 čas-5

naslovnica bit 2021-4

 naslovnica2020-Bit.jpg 

naslovnica2.jpg

 

Joomla templates by Joomlashine