Upute za izradu završnog rada

Dragi učenici! Izrađene su nove upute za izradu završnog rada pa vas molimo da ih preuzmete ovdje. Isto tako, izrađen je i predložak za novu naslovnu stranicu čime vam je značajno olakšan posao. Želimo vam puno uspjeha pri izradi završnog rada!

naslovkravata

18. listopada 2021. u našoj je školi, po treći puta obilježen, Dan kravate sa ciljem njegovanja kulturne  baštine i motiviranja učenika za istraživanje kulturnog nasljeđa. Učenici su, uz pomoć svojih nastavnica, odradili niz aktivnosti kako bi obilježili taj dan.

 Nastavnice su, u sklopu Dana kravate, održale kraće predavanje o različitim kulturnim, kulinarskim i modnim obilježjima, koja su sinonim za Hrvatsku u svijetu.

Učenica 3E razreda Erika Foki pripremila je prigodnu prezentaciju na temu kravate u kojoj se osvrnula na povijest kravate, značaj kravate za nas te je prikazala nekoliko izuzetnih instalacija, kojima je obilježen Dan kravate u Republici Hrvatskoj.

Kako bi se poticala darovitost i kreativnost kao i želja za istraživanjem i stvaranjem te razvijanje timskog rada i suradnje, organizirana je radionica na temu: „Moja kravata“, na kojoj su učenici izrađivali kravate. Nakon održane radionice napravljen je prigodan pano, a izrađene kravate poslužile su kao dekoracija školskog hodnika.

Zbog velikog interesa učenika dogovoreno je da se češće organiziraju slične aktivnosti.

Voditelji aktivnosti: Željka Gligorić i Loneta Plečko.

Kolažkravata

kolaž2kravata

ISE projekt

 

MZO 

mzo

ASOO 

ASOO2 

Portal za učenje Nikola Tesla

CARNet

e-skole-b

Postani student

postani student

ncvvo1  

Portal za škole

Portal za skole

Časopis

  

 čas-5

naslovnica bit 2021-4

 naslovnica2020-Bit.jpg 

naslovnica2.jpg

 

Joomla templates by Joomlashine